Zlatna Vila Jagodina Odrzavanje Objekata Zgrada


USLUGE

Pokazatelji i parametri za praćenje ovog cilja su povećanje broja konstituisanih i registrovanih stambenih zajednica, kao i povećanja aktivnosti u ovom sektoru i različitih oblika pravnog prometa u kojem se kao subjekti pojavljuju stambene zajednice.

Pokazatelji i parametri za praćenje ovog cilja su broj razmena informacija i ostvarena saradnja između nadležnih organa u sprovođenju ovih postupaka, kao i smanjenje pritužbi o povredi ljudskih prava u ovim postupcima,

Kao što je iz zakona predviđeno i kao obaveza predstavljenog proizlazi da je kao posrednik između stambene jedinice kao pravnog lica i trećih pravnih lica potrebno pravno lice UPRAVNIK tj. Za Vas možemo biti mi “ZLATNA VILA”

“ZLATNA VILA” u ovom slučaju kao upravnik Vašeg objekta vrsi usluge i preuzima obavezu:
- vođenja i zakazivanja sastanka zgrade sa dnevnim redom
- obavljanje prijave i rešavanja problema zgrade
- transparentno vođenje novčanog fonda zgrade (uplate, isplate)
- sakuplja ponude za investicione radove zgrade
- zastupa zgradu pred trećim licima i u upravnim postupcima
- organizacije i nadgledanja kvaliteta radova kako tekućeg tako investicionog održavanja

U cenu tekućeg održavanja podrazumeva se: upravljanje objektom (upravnik), knjigovodstveni deo, higijensko održavanje zajedničkih prostorija sa potrošnim materijalom (ulaz, hodnici, stepenište, gelenderi, podrumi, garažni deo u objektu, staklene površine osim ulaza dva puta godišnje, kao I katastarska parcela oko objekta). Cena je individualna za svaki objekat prema svojim potrebama i visina se određuje po dogovoru sa vlasnicima stanova.

U redovno investiciono održavanje spadaju usluge koje se posebno plaćaju na osnovu pravog stanaja svakog individualnog objekta: Potrošnja zajedničke struje, vode, održavanje liftova, zamena elektro opreme (sijalice, prekidači, utičnice, lusteri), održvanje video nadzora I interfona, zajedničkih satelitskih antena, servisiranje protivpožarnih aparata (svakih 6 meseci), servisiranje hidranata (jednm godišnje), deritizacija, dezinsekcija i dezinfekcija objekata, održavanje dimnjaka, ventilacionih cevi... Jednokratni troškovi za registrovanje zgrade u APR i svom ostalom pratećom zakonom predviđenom i obaveznom dokumentacijom uplaćuje se pri prvoj uplati osnovnog održavanja.

Nadamo se da smo Vam ovim tekstom pomogli da shvatite suštinu šta zakon nalaze kao obavezu svakog od nas kao pojedinca i kao zajednice i čime mi možemo kao “ZLATNA VILA” Vama da pomognemo da što ekonomičnije i efikasnije unapredite vlastitu svojinu i ujedno zadržite svoj mir i spokojstvo u čistoj I zdravoj okolini.

Nadamo se Vašem odazivu i saradnji na obostrano zadovoljstvo
S postovanjem “ZLATNA VILA”

  

Zakazite Sastanak Online
Zakazite Sastanak Online


ČIŠĆENJE ZGRADE, JAGODINA, ODRŽAVANJE OBJEKATA ZGRADA
©  
Autentik.net     Ukupno: 2599     Danas: 32     Juče: 24
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik